Muatnaik gambar bercium, Nursajat dikecam hebat pengguna internet

Kongsikan Artikel Ini !

Loading...

Tindakan lelaki yang mendakwa sebagai teman lelaki kepada pengusaha produk kecantikan, Nur Sajat memuat naik gambar bercium di media sosial menerima kritikan dari netizen. Rata-rata menyifatkan tindakan tersebut sebagai tidak senonoh sambil menggesa pihak berkuasa segera mengambil tindakan.

Terdahulu lelaki yang mengunakan nama sebagai Lanluraza itu memuatnaik gambar sedang mencium Nursajat di akaun Instagramnya.
“HAPPY BIRTHDAY MAMA @nursajat02. Semoga panjang umur murah rezeki.. Enjoy your big day.. Papa sayang mama May god bless you.. Ameen #JanganMengata Fuhhh #23february” tulisnya melalui status tersebut.
Paling menarik, selain Nur Sajat dan pasangannya itu, mereka yang menyokong tindakan tersebut turut dikecam kerana dikatakan mahu menghalalkan hubungan terlarang tersebut.
“Babi la… ni lebih teruk dari filem beuty and the best yg ada adegan GAY boy tu.. abis.. yang ni.. apehal plak boleh lulus plak kat malaysia.. lahnat betul kaum macam ni.. siap ada macai dia plak tu,” ujar Faizal Nawi.
“Mak ayah dia yg bagitau dia lahir lelaki tapi masa umur 14 xsilap dia start ambil pil hormon..mak ayah xhalang pun. Kalau sapa baru ikuti cite dia baru2 neh, banyak yg dh di twist..dia bukan khunsa atau perempuan. Dia je ngaku khunsa dan baru2 neh ngaku perempuan pulak, dgn surat doc yg fake. So dari situ pun kita boleh agak dh. Harap2 dia berubah la..belum terlambat. Termasuk jantan berbulu yg kiss tu tu..haha, ,” kata Wn Izz Maryam Jamilah.
“Xpyh la puji2 cantik n sokong buat dia rs ape yg dia buat xsalah. Naluri dia lbh kpd pmpuan itu kita xleh nk kate ape urusan dia ngan Allah Taala. Tapi klu showoff hubungan terlarang camni dh kenapa korang dok sokong2 lagi? Pelik la aku dh la yg dok puji n sokong tu pmpuan je yg byk….xphm!,” tegas Hartini Hassan pula.
Nur Sajat atau nama sebenarnya Sajjad Fairiz sebelum ini mendakwa dirinya mempunyai dua kemaluan kerana dilahirkan sebagai seorang khunsa.
Pemilik syarikat Nur Sajat Aesthetic Bhd  yang dilahirkan pada tahun 1985 di sebuah hospital di Perak itu berkata kelahirannya itu telah memberi kejutan kepada kedua-dua ibu bapanya serta kakitangan hospital.
Difahamkan, Nur Sajat dibesarkan dengan cara seorang lelaki, tetapi malangnya dia lebih gemar melakukan kerja-kerja seorang perempuan.
Nur Sajat menjelaskan situasi menjadi buruk apabila beliau mula takut untuk pergi ke sekolah dan rasa malu untuk masuk ke tandas kerana tidak mahu orang lain tahu akan dirinya itu.
Bagaimanapun, Nur Sajat berkata beliau bersyukur diberi rezeki yang halal dan dikurniakan dua anak angkat, Nur Syaza Sajidah dan Muhammad Syahmi.
Menurut Nur Sajat, walaupun mereka bukan anak kandungnya, namun beliau tidak terlepas mencurahkan kasih sayang kepada mereka.
Sumber :
– www.smasanews.com


Loading...
Kongsikan Artikel Ini !

Related Posts

One Response

Add Comment